934.032.650 capsuleslh@gmail.com

LES CÀPSULES A LA NIT DELS MUSEUS!

Amb motiu de la Nit dels Museus, i gràcies al Centre d’Art Tecla Sala, tindreu la oportunitat de poder gaudir de Càpsules de L’Hospitalet totalment GRATIS!!!!!

Com sempre, quatre micro-espectacles de qualitat dins dels espais que mai no t’ensenyen de la Tecla Sala.

Començarem a les 21:45 hores i, per seguir l’itinerari, cal que et presentis a l’inici de la rampa que porta a la sala d’exposicions i a la Biblioteca. Allà trobaràs un Roll-Up amb el nostre nom i a les fantàstiques guies que t’acompanyaran durant tot l’itinerari.


CANELO SHOW

Companyia Rambling Puppets

Les entrellaçades vides d’un gos i el seu amo donen motiu a una entranyable comèdia on es desencadenen una allau de situacions que propicien la complicitat amb l’espectador.

MOMENT D’ANADA I TORNADA

Cristina Odina

Flamenc que va a Cuba i després torna. Una veu jove, càlida, amb força i vitalitat que ens captiva. Una guitarra amb moltes veus i colors des del flamenc i el jazz. Un duo molt compassat amb arrels flamenques.

Cristina Odina (veu) i Antonino López Campos (guitarra)

CUPI2: AN (IDIOT) LOVE STORY

Companyia Kamaleonik

Una dona misteriosa decideix ajudar a un informàtic a conquerir l’amor de la seva vida. Però ell no l’hi posarà gens fàcil…

Direcció de Bernat Muñoz.

Intèrprets: Thais Buforn i Bernat Muñoz.

IN EXILE

Psicoproject en Moviment

Decidir marxar. Apostar per una nova carta. Endinsar-se en la incertesa d’un lloc que m’és desconegut. El pensament gira entorn les idees, en espiral. L’angoixa ja és segona pell, em rento la cara i tot em sembla normal. No vull acostumar-me al No. Cada dia em rento les dents; és important que em cuidi les dents. Dins la maleta porto un parell de mudes.

Creació i interpretació: Gisela Riba i Jordi Soler.